o nama

Naša poslovnica vam pruža uslugevisoku kvalitetu na najnovijim tehnologijama namijenjenim za digitalni print. Moguća su printanja na velikim i malim formatima papira i grmaturi od 60 do 350 g/m. Bavimo se izradom svijetlećih reklama i bilborda po želji.

PROIZVODI I USLUGE

digitalni print

Digitalni print idealan je za proizvode manjih tiraža. Usluge digitalnog printa vršimo na Konica Minolta printeru AccurioPrint C2060L. Od usluga koje vam pružamo digitalnim printom izdvajamo vizit kartice, pozivnice, kataloge, brošure, plakate, letke i drugo.

sito štampa

Sito štampa je posebna tehnika štampe koja se koristi za proizvode većih količina. Otisak se ostvaruje na način da se boja potiskuje kroz štamparsku formu koja je napravljena od svile i zategnuta  na drvenom ili aluminijskom okviru. Od  usluga koje vam pružamo ovom tehnikom izdvajamo  štampu na majice, upaljače, olovke, razne vrste fascikli, rokovnike i drugo. 

štampa na velike formate i usluge katera

Štampu na velike formate vršimo na Roland SP-540V digitalnom printeru/kateru. Printer pruža vrhunsku kvalitetu Eco-Solvent štampe. Neke od usluga koje radimo ovim printerom su pvc naljepnice, natpisi i slike na bilbordima, colorflex koji se koristi za štampu na majice, usluge katanja i drugo. 

Uslugom katanja vam pružamo mogućnost pravljenja raznih natpisa na sve vrste automobila, natpisi na majice, izrezivanje detalja za sve vrste portala i drugo.

kontakt

Arnautovići bb, Visoko

Mob. +387 62 758 948

E-mail: ismet@dps.ba

E-mail: ismet.dps@gmail.com

www.dps.ba