USLUGE

Digitalna štampa

Uz pomoć profesionalnih printera Konica Minolta AccurioPress c3070 i Bizhub 754e proizvodimo razne vrste proizvoda kao što su letci, vizit karte, afiše, katalozi, pozivnice, kalendari i slično. Maksimalna dimenzija štampe je 330x1200mm.

Digitalna štampa na velike formate

Proizvode velikog formata izrađujemo na digitalnom printer/cuteru Roland SP-540V kao i na cuteru DGI-OM 60. Neki od proizvoda koji se izrađuju ovom tehnikom su slike i natpisi na bilbordima, vozilima, portalima, PVC naljepnice, razne vrste banera, roll-upovi, štampa na majice i slično.

Sito štampa

Sito štampa je posebna tehnika štampe koja se koristi za štampanje na razne vrste proizvoda u većim količinama. Ostvaruje se tako što se boja potiskuje kroz štamparsku formu (sito) koja je napravljena od posebne vrste svile i zategnuta na drvenom ili aluminijskom okviru. Ovom tehnikom štampe se vrši dotisak na proizvode kao što su upaljači, olovke, fascikle, rokovnici, majice i drugo.

Ostale usluge

Pored navedenih usluga imamo i usluge plastificiranja raznih formata papira, uvezivanje žičanom i plastičnom spiralom, pravljenje korica za knjige, diplomsle i sl. te njihovo uvezivanje i još mnogo drugih usluga.